БУТИКОВ ХОТЕЛ

KRISTEL

Хотел Кристел разполага с басейн, лоби бар, ресторант и е в близост до плажа на курортен комплекс “Св. Св. Коннстантин и Елена”. В хотела можете да се ннасладите на бутиков комфорт и уют в близост до морето.

Кристел е нов бутиков хотел, разположен в курорта Св.св.Константин и Елена. Съвсем близо до морето, плажа и центъра, той е приютен сред зеленината на малък парк, предлагайки възможности за релакс и модерни удоволствия.

Изискан и стилен, този четириетажен хотел демонстрира философията ни за отношение към всеки детайл и перфектно обслужване. Много внимание е отделено за създаването на забележителната му атмосфера, отличаваща се с използваните естествени материали и пищната зеленина. Елегантни аксесоари, модерно авторско изкуство, дърворезба, изящни тераси и сенници от ковано желязо, махагонови мебели и оргинални скулптурни композиции му придават изискан завършек.

Забавлявайте се докато отпочивате около прекрасния басейн, пробвайте гурме специалитетите или масажните процедури, разглезващи духа и тялото, наслаждавайки се на нежния аромат на пеларгониум и рози от градината. Съчетанието на парк, морския бряг и минералните извори ще Ви зареди с естествена положителна енергия.

Бутиков Хотел Кристел органинзира сватбени тържества, Хотел Кристел ще направи Вашият специален повод - нензабравим.

До хотел Кристел можете да стигнете много лесно, без да се налага да търсите и обикаляте из курорта. Още нна влизанне в курортенн комплекс "Св. Св. Константин и Елена" има контролно пропускателенн пуннкт. След като минете КПП-то завивате вдясно и хотел Кристел се намира още в началото.

Още с влизането в първата пресечка ще забележите красивата обла сграда на хотела. Вдяснно от ннего има градина с дървета, до него е разположенн голям басейнн, който да увеличи конфорта на гостите ни..

Непосредственно до хотела се ннамира паркига, като в хотела може да се влезе и както през предния, какта и през задния - градински вход.

Ако минете през задниня вход на хотела, ще забележите красивата градина, която и идеана за почивка. В нея можете да седнете удобнно, да се порадвате нан спокойствието и красивата гледка. От там можете леснно да стигненте до басейна на хотела и да се разхладите.

Много от гостите на хотела предпочитат да използват басейна като място, на което да придобият тен или да се отдадат на спокойствието, което той предлага. Около басейна на хотел Кристел са разположенин шезлонги, на които много от клиентите предпочитат да прекарат час от времето си в бутиковия хотел, след което да опозннаят курорта "Св. Св. Констанннтин и Еленна.